Explozie la parterul unei garsoniere de pe strada Cenad din Micălaca. O persoană este în stare gravă

Data publicare: Vineri, 21 Octombrie, 2022 Total: 3198 accesari

Explozie la parterul unei garsoniere de pe strada Cenad din Micălaca. O persoană este în stare gravă

O explozie a avut loc în această seară puțin înainte de ora 22.00 la o garsonieră situată la parterul blocului 231, de pe strada Cenad din Micălaca.

 

Au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu modul pentru descarcerare și un echipaj SMURD TIM.

 

Din informațiile ce le avem de la fața locului, victima este în stare gravă, iar explozia ar fi fost provocată de la instalația de alimentare cu gaz.

 

Nu au fost afectate alte apartamente.

 

Geamul termopan al garsonierei a fost dislocat, dar nu au fost afectate alte apartamente din bloc.


Update:

 

”În această seară, în jurul orei 21:45 am fost anuntati de producerea unei explozii la o garsoniera situată parterul unui bloc de 4 etaje, din municipiul Arad, str. Cenad bl 231.

 

La fata locului s-au deplasat două echipaje de stingere și un echipaj SMURD TIM din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad.

 

În urma exploziei, salvatorii au găsit în locuință un barbat în vârstă de aproximativ 50 de ani care a fost extras și preluat de echipajul medical. Victima prezintă arsuri pe 80% din suprafața corpului, este conștientă și a fost transportată la Spitalul Județean Arad de către echipajul SMURD TIM.

 

Incendiul produs în urma exploziei a afectat o încăpere a garsonierei și o parte din mobilier, iar suflului exploziei a degradat 3 uși ale apartamentelor învecinate.

 

Toate persoanele aflate în imobil s-au autoevacuat în condiții de siguranță fara a necesita îngrijiri medicale.

 

Incendiul a fost lichidat iar cauza probabilă a fost stabilită ca fiind explozie, urmare a acumulării de gaze", a transmis Biroul de Presă al ISU Arad.