Tragedie în Zona Industrială a Aradului. Un tânăr motociclist de doar 21 de ani a murit strivit de un autobuz

Data publicare: Joi, 20 Octombrie, 2022 Total: 3970 accesari

Tragedie în Zona Industrială a Aradului. Un tânăr motociclist de doar 21 de ani a murit strivit de un autobuz

Un motociclist de doar 21 de ani a murit după ce a intrat sub un autobuz în Zona Industrială a Aradului, în fața firmei EATON.

 

Pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit cu o autospecială cu modul pentru descarcerare și un echipaj SMURD care au acționat pentru extragerea victimei care ulterior a fost preluată de către echipajul SMURD TIM Arad.

 

Din păcate tânărul prezenta leziuni incompatibilitate cu viața iar decesul a fost declarat de către medicul echipajului medical.

Update:

”La data de 20 octombrie a.c., în jurul orei 14.45 a avut loc un accident rutier pe strada III, din Zona Industrială Vest.

 

Din cercetări a reieșit că un arădean de 61 de ani, care conducea un autobuz pe strada III din Zona Industrială Vest a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un tânăr de 21 de ani, din localitatea Bârzava.

 

În urma impactului a rezultat decesul motociclistului.

 

Conducătorul autobuzului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

 

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidental”, a comunicat Biroul de Presă al IPJ Arad.