Trei tineri din Macea și Pâncota depistați drogați la volan în ultimul weekend

Data publicare: Luni, 17 Octombrie, 2022 Total: 897 accesari

Trei tineri din Macea și Pâncota depistați drogați la volan în ultimul weekend

Polițiștii Orașului Curtici au depistat în trafic, în ziua de 15 octombrie. un tânăr de 21 de ani, din Macea, în timp ce conducea un autoturism în orașul Curtici.

 

Testarea cu aparatul DrugTest a indicat o valoare pozitivă pentru consum de TH-5. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a substanțelor consumate.

 

La data de 14 octombrie a.c., polițiștii orașului Ineu au depistat un pâncotan de 27 de ani, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Ineu.

 

Testarea cu aparatul DrugTest a indicat o valoare pozitivă pentru consum de amfetamină. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a substanțelor consumate.

 

Polițiștii din Șiria au depistat la data de 16 octombrie, un bărbat de 25 ani, din Pâncota, care conducea un autoturism pe raza comunei.

 

Testarea cu aparatul DrugTest a indicat o valoare pozitivă pentru consum de cannabis și metamfetamină. Conform procedurii, s-a dispus recoltarea de probe biologice pentru stabilirea cu exactitate a substanțelor consumate.

 

Tiinerilor le-au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii de infracțiunii la regimul circulației rutiere.