A murit rapperul Nosfe din Șatra B.E.N.Z, la doar 37 de ani. El a suferit un infarct miocardic

Data publicare: Luni, 17 Octombrie, 2022 Total: 599 accesari

A murit rapperul Nosfe din Șatra B.E.N.Z, la doar 37 de ani. El a suferit un infarct miocardic

Nosfe, component al trupei Șatra B.E.N.Z., unul dintre cei mai cunoscuți rapperi de la noi din ţară, a murit subit la doar 37 de ani. El a suferit un infarct miocardic.

 

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a formației.

 

Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată. Fratele nostru Nosfe a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflăm într-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, au transmis membrii trupei.

 

Cu doar câteva ore înainte să moară, artistul a susținut alături de trupa sa un concert în București, în cadrul evenimentului Trap Attack. Mai mult, cu aproximativ 48 de ore înainte de anunț, rapperul a lansat o nouă melodie alături de artiștii Guess Who, Aura și Prny.

 

Nosfe s-a făcut remarcat prin colaborarea cu artista Ruby, cu celebra piesă „Condimente”, dar și cu piesa „Turist“, alături de Ale Blake.

 

Nosfe, pe numele lui real Darius Vlad Crețan, a fost unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România. Activa atât pe plan solo, cât și în celebra trupă Şatra B.E.N.Z. Pe lângă acestea, mai era și artist al label-ului Seek Musi. A lansat mai multe albume, printre care „Uncle Benz”, „Caps Locked”, „Rollin Stoned 2” și „Înainte Nosferatu”. În 2021, avea la activ 26 de clipuri și peste 30 de single-uri și colaborări.

 

Artistul s-a născut pe 24 martie 1985 în Galați. Primul său concert a avut loc în orașul său natal. Nosfe era căsătorit și avea o fetiță.