Gheorghe Seculici: Topul Firmelor va avea anul acesta peste 500 de participanți din mediul economic

Data publicare: Vineri, 14 Octombrie, 2022 Total: 1427 accesari

Gheorghe Seculici: Topul Firmelor va avea anul acesta peste 500 de participanți din mediul economic

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad premiază și anul acesta cele mai performante companii private, în evenimentul traditional „Topul Firmelor”. Vor fi scoase în evidență marile investiții private din municipiul și din județul Arad, iar opinia publică va cunoaște agenții economici cu cele mai bune rezultate anul acesta. Evenimentul se va desfășura săptămâna viitoare, la Expo Arad, iar Camera de Comerț estimează că peste 500 de participanți vor fi prezenți.

 

Mediul arădean de afaceri este unul dintre cele mai puternice din România. Avem o componentă importantă de companii multinaționale, una de companii naționale-locale, iar pe segmentul logistic suntem printre cei mai importanți jucători în România. Asta se datorează unui cumul de factori. În primul rând, culturii muncii arădenilor, apoi poziției geografice, la granița dintre Est și Vest, și nu în ultimul rând relației dintre mediul de afaceri și administrație”, a declarat arh. Gheorghe Seculici, președintele CCIA Arad.

 

„Topul Firmelor” va pune în valoare și companiile care, în mod constant, în ultimii zece ani, sunt pe primul loc în ierarhia celor mai performanți agenți economici arădeni.