Accident rutier cu victimă încarcerată la intrarea în Baia dinspre Julița. Șofer beat a intrat într-un cap de pod

Data publicare: Miercuri, 12 Octombrie, 2022 Total: 1261 accesari

Accident rutier cu victimă încarcerată la intrarea în Baia dinspre Julița. Șofer beat a intrat într-un cap de pod

Un accident rutier în care a fost implicat un autoturism a avut loc azi după masă, 12 octombrie, la intrarea în Baia dinspre Julița.

 

În urma accidentului a rezultat o victimă (un bărbat) conștientă, cooperantă, încarcerată.

 

A intervenit Secția de pompieri Bârzava cu o autospecială cu modul pentru descarcerare, un echipaj SMURD și elicopterul SMURD.

 

S-a acționat pentru extragerea victimei din autoturism care a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la Spitalul Județean Arad.

 

Intervenția elicopterului SMURD nu a mai fost necesară.

Update:

În după-amiaza zilei de 12 Octombrie a.c., în jurul orei 15,10, polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin au fost sesizați despre un eveniment rutier.

Pe D.J. 707/C, între localitățile Baia și Julița, un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din Săvârșin, a intrat în coliziune cu un cap de pod, răsturnându-se într-o grădină.

În urma evenimentului rutier, bărbatul a fost transportat la spital, fiind rănit ușor, la prima vedere.

Testarea conducătorului auto cu aparatul alcooltest a indicat o imbibație alcoolică de 0,64 mg./l. alcool pur în aerul expirat, urmând a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză se continuă cercetările pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice”, a transmis Biroul de presă al IPJ Arad.


foto cu rol ilustrativ