A murit la 22 de ani cățelușa Pebbles, cel mai bătrân câine din lume

Data publicare: Sambata, 08 Octombrie, 2022 Total: 919 accesari

A murit la 22 de ani cățelușa Pebbles, cel mai bătrân câine din lume

Cel mai bătrân câine din lume a murit luni, 3 octombriie, din cauze naturale, a anunțat Guinness World Records într-un comunicat oficial citat de CBS News.

 

Câinele, pe nume Pebbles, a murit la vârsta de 22 de ani la casa stăpânilor ei, Bobby și Julie Gregory, din Taylors, Carolina de Sud, SUA. Pebbles, care era un Fox Terrier, și mai avea cinci luni până la împlinirea a 23 de ani de viață.

 

Și-a petrecut zilele bucurându-se de muzica country și fiind iubită. Pebbles nu a fost doar un alt câine. Ea avea propriul ei mod de a fi și propria personalitate”, a decclarat familia Gregory.

 

Pebbles a stabilit recordul mondial Guinness pentru cel mai bătrân câine pe 17 mai, când avea 22 de ani și 50 de zile.

 

Născută pe 28 martie 2000, în Long Island, New York, ea a devenit faimoasă după ce stăpânii ei și-au dat seama că Pebbles era mai în vârstă decât Toby Keith, anterior declarat cel mai bătrân câine în viață. Pebbles s-a mutat în Carolina de Sud în 2007 împreună cu familia ei. De-a lungul vieții sale, Pebbles a avut un total de 32 de căței.

 

În 2012, medicul veterinar a trecut-o pe Pebbles la o dietă cu hrană pentru pisici, deoarece era mai bogată în proteine ​​pe bază de carne, a spus Guinness World Records într-un comunicat de presă. 

 

Sursa: dcnews.ro

Foto: Instagram