A murit la doar 33 de ani Alexandru Vagner, fotbalistul cu 120 de partide în Liga 1. A lăsat fotbalul pentru poker

Data publicare: Vineri, 30 Septembrie, 2022 Total: 1671 accesari

A murit la doar 33 de ani Alexandru Vagner, fotbalistul cu 120 de partide în Liga 1. A lăsat fotbalul pentru poker

Alexandru Vagner, fostul fotbalist de la FCM Târgu Mureș, FC Brașov sau Concordia Chiajna, a încetat din viață vineri, la vârsta de doar 33 de ani. Acesta suferise un infarct în urmă cu 10 zile, în timp ce se antrena cu o echipă de Liga 4

 

Vagner fusese internat în stare critică la Spitalul Județean din Brașov, iar vineri dimineață, 30 septembrie, a încetat din viață. 

 

M-au sunat în această dimineață de la spital să-mi spună că Alex a murit! Nu pot să cred!”, a declarat Mihaela, sora fostului sportiv, potrivit sursei citate.

 

Retras în 2018, fostul fundaș dreapta plănuia să revină în fotbal, dorind să joace din iarnă la formația Inter Cristian, din Liga a 4-a. Recent, în timpul unui antrenament, Vagner a acuzat probleme medicale și s-a prăbușit pe teren în drumul spre vestiare.

 

În 2018, Vagner a renunțat la fotbal și s-a dedicat pokerului. În ultimele luni, se pare că acesta a acuzat o stare de oboseală din cauza nopților nedormite și ar fi apelat tot mai des la băuturi energizante.

 

De-a lungul carierei, Vagner a jucat la Gloria Bistrița, Minaur Baia Mare, Forex Brașov, FCM Tg. Mureș, FC Brașov, Chiajna, și Petrolul. Și-a încheiat cariera în 2018, după un an la SR Brașov.

 

Nu mai vedeam nici un viitor în fotbal. Ce să fac? Să trăiesc de pe o zi pe alta? Ajunsesem să am doar bani de mâncare! Apoi, episoadele Concordia Chiajna şi FC Braşov m-au determinat să renunţ. Am fost păcălit, umilit. Ajunsesem să nu mai dorm noaptea de stres! Avantajul la poker este că nu ai un şef, îţi faci programul cum vrei.

Pot spune că sunt fericit, pentru că acum pot să fac lucruri pe care nu mi le permiteam atunci când jucam fotbal. Nu regret decizia luată de a renunţa la fotbal. Chiar deloc”, spunea Vagner în momentul retragerii.

 

Sursa: gsp.ro