Ansamblul „Violoncellissimo“ aduce Turneul Național „Clasic la puterea a treia-Euforica“ la Arad

Data publicare: Vineri, 30 Septembrie, 2022 Total: 690 accesari

Ansamblul „Violoncellissimo“ aduce Turneul Național „Clasic la puterea a treia-Euforica“ la Arad

Euforica, ediția a VI-a a turneului ansamblului Violoncellissimo va cuprinde Aradul de Ziua Internațională a Muzicii, recitalul celor mai performanți violonceliști ai României desfășurându-se pe scena Palatul Cultural, sâmbătă, 1 octombrie 2022, la ora 19.00.

„De patru ani străbatem ţara în fiecare toamnă în această formulă, aparent aceeaşi, dar în permanenţă alta, pentru că în fiecare an ni se alătură noi membri. Ne place enorm ceea ce facem și dorim să oferim ascultătorilor noștri momente de neuitat prin prezentarea diferitelor ipostaze de exprimare ale violoncelului” afirmă violoncelistul şi profesorul Marin Cazacu, liderul ansamblului şi directorul general al Filarmonicii George Enescu.

„În ultimii ani am spart toate barierele repertoriale, aducând în fața publicului lucrări celebre din muzica clasică, dar și incluzând în programele noastre alte genuri muzicale care se potrivesc cu profilul violoncelului și cu spiritul nostru, al interpreților. Ne place să ne adresăm tuturor categoriilor de public, oferindu-le piese de muzică clasică, jazz, rock, folclor, muzică de film și divertisment. Concertele noastre transmit emoție, poezie, energie, optimism și speranță” adaugă renumitul violoncelist.

Evenimentul de la Arad este organizat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură Arad, în colaborare cu Filarmonica Arad.




PROGRAM

Johann Schrammel - Marș

G. Fr. Handel – Passacaglia

P.I. Ceaikovski - Aria lui Lensky

Astor Piazzolla - Oblivion și Libertango

Jacques Offenbach - Can Can

Dimitri Şostakovici - Vals

* - Suită folclorică românească

Radu Sinaci - Tribute to Mozart

Radu Sinaci - Beethoven Rocks…

Saint Saens / Radu Sinaci – Bacchanale

Sabin Pautza (arr.)- The Final Countdown

Mozart/Say - Alla Turca Jazz Rock




INFORMAȚII DESPRE ACCES


Biletul de intrare la concert costă 30 de lei – la parter în față și balconul central, 26 de lei la parter în partea din mijloc, balcon dreapta și balcon stânga și 22 de lei la parter în spatele sălii și la balcon dreapta și balcon stânga.

Biletele se pot achiziționa de la casieria Filarmonicii Arad și online, pe platforma www.bilete.ro.

Vă aducem la cunoștință că, în cazul în care veți cumpăra biletele online, pe lângă prețurile biletelor sau abonamentelor, pot exista și costuri adiționale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (în cazul în care veți solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (în cazul în care veți opta pentru încheierea unei asigurări de bilete) și cost procesare Bilete.ro.

Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul Bilete.ro, cumpărătorul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la eveniment, precum și Temenii și Condițiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la eveniment, adulți și copii, trebuie să cumpere bilet sau abonament, indiferent de vârstă. (Mai puțin cazurile unde este specificată gratuitate în limita de vârstă).

Vă rugăm să respectați orele de acces în sala de spectacol sau în locul de desfășurare a evenimentului inscripționate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe căile de acces sau deranjarea celorlalți spectatori după începerea spectacolului/evenimentului.

INFORMATII BILETE ONLINE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

PROGRAM CASIERIE FILARMONICA ARAD

Miercuri 12:00 - 16:00

Joi 09:00 - 13:00; 17:00 - 18:45

 
În ziua concertului 09:00 - 13:00; 17:00 - 18:45