Hoții de conducte de termoficare din nou în acțiune

Data publicare: Marti, 27 Septembrie, 2022 Total: 603 accesari

Hoții de conducte de termoficare din nou în acțiune

Publicam săptămâna trecută că polițiștii locali ce patrulau prin zona Confecții au surprins trei persoane sustrăgând conducte de fier din perimetrul lucrărilor de înlocuire la rețeaua de termoficare,

 

Doar după câteva zile însă istoria s-a repetat. Mai precis vineri seara, 23 septembrie, la dispeceratul poliției locale a fost înregistrată o sesizare telefonică din partea unui locuitor din zona Confecții, care a observat un grup de cetățeni asupra cărora plana bănuiala că vor acționa în același sens, sub protecția întunericului.

 

Inițial, echipajul poliției locale n-a găsit pe nimeni, dar, vigilent, a rămas o vreme prin zonă, observând ce se întâmplă. La un moment dat, o familie cu doi copii minori, reușiseră să scoată la suprafață o țeavă veche de termoficare și urma să o extragă și pe a doua, mai mare și mai grea.

 

Doar că îndeletnicirea lor a fost întreruptă de polițiștii locali, care au legitimat persoanele și au transportat și predat familia ”cu inițiativă” celei mai apropiate secții de poliție, pentru cercetări.