Femeie din Vinga depistată drogată la volan. Razie de weekend a polițiștilor pe șoselele județului Arad pentru depistarea celor ce conduc sub influența alcoolului sau al drogurilor

Data publicare: Luni, 26 Septembrie, 2022 Total: 885 accesari

Femeie din Vinga depistată drogată la volan. Razie de weekend a polițiștilor pe șoselele județului Arad pentru depistarea celor ce conduc sub influența alcoolului sau al drogurilor

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii rutieri au desfășurat acțiuni pentru impunerea respectării legislației rutiere.

 

În noaptea de 25/26 septembrie a.c., o femeie de 31 de ani, din Vinga, a fost depistată pe D.C. 98, în localitate, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influența substanțelor psihoactive. Testarea cu aparatul DrugTest a indicat valoate pozitivă pentru consum de metamfetamine.

 
Sub influența aceleiași substanțe a fost depistat, în municipiu, un bărbat de 38 de ani, din județul Timiș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ana Ipătescu.

 

Cu o îmbibație alcoolică de 0,60 mg./l. alcool pur în aerul expirat, a fost depistat un pâncotan de 32 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Bd. Decebal, din Arad.

 

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,49 mg./l. alcool pur în aerul expirat în cazul unui bărbat de 45 de ani, din Chișineu-Criș, care a condus un autoturism pe D.J. 793, în Șepreuș.

 
Conform procedurii, în toate cazurile au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor consumate și alcoolemiei.

 

Un bărbat de 57 de ani, din Vladimirescu, a fost depistat de polițiștii din localitate în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, testarea cu aparatul alcooltest indicând o valoare de 0,29 mg./l. alcool pur în aerul expirat.     

    

În cadrul acelorași acțiuni, polițiștii au alicat 472 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 220.000 de lei, dintre care 94 pentru depășirea vitezei legale. Au fost reținute 42 de permise de conducere și retrase 17 certificate de înmatriculare.