Tânăr arădean ce și-a bătut mama și un tânăr din Curtici care și-a lovit tatăl au fost reținuți de Poliție

Data publicare: Joi, 22 Septembrie, 2022 Total: 775 accesari

Tânăr arădean ce și-a bătut mama și un tânăr din Curtici care și-a lovit tatăl au fost reținuți de Poliție

Miercuri, 21 septembrie, polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui arădean de 23 de ani, care și-ar fi lovit mama și ar fi distrus mai multe bunuri din locuința acesteia de pe strada Tarafului.

 

Ulterior, în aceeași zi, tânărul a încălcat ordinul de protecție provizoriu prin faptul că a revenit la domiciliul mamei și i-ar fi adresat injurii.

 

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și violență domestică, bărbatul fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraților Judecătoriei Arad.

           

Tot miercurii, polițiștii Orașului Curtici au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate care și-ar fi lovit și amenințat tatăl în timp ce se aflau la domiciliul comun.

 

Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și violență domestică, bărbatul fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraților Judecătoriei Arad.

foto cu rol ilustrativ