Multiple infracțiuni rutiere pe drumurile Aradului

Data publicare: Miercuri, 21 Septembrie, 2022 Total: 615 accesari

Multiple infracțiuni rutiere pe drumurile Aradului

Polițiștii rutieri continuă acțiunile pentru depistarea conducătorilor care conduc sub influența alcoolului și drogurilor și nu respectă legislația rutieră.

 

Astfel, în municipiu, un bărbat de 35 de ani, din județul Brăila, a fost oprit de un echipaj de ordine publică, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Zimandului. La solicitarea polițiștilor, acesta a declarat că nu are documentele personale și ale autoturismului asupra sa, furnizând date eronate despre identitatea sa. În urma verificărilor, s-a stabilit că datele comunicate polițiștilor nu corespund cu realitatea, iar bărbatul în cauză nu are permis de conducere.

 

Pe D.J. 682, în Neudorf, polițiștii orașului Lipova au depistat un bărbat de 58 de ani, din Lipova, în timp ce conducea un autoturism având aplicate plăcuțele cu numărul de înmatriculare ale unui alt vehicul.

 

Cei în cauză sunt cercetați penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

 

În cadrul acelorași acțiuni, din municipiu și județ, au fost aplicate peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 77.000 de lei. 

 

Totodată, au fost reținute 9 permise de conducere (dintre care 3 pentru consum de alcool) și retrase tot atâtea certificate de înmatriculare.