Claudia Iuga, imaginea Alumni U.V.V.G. Arad

Data publicare: Miercuri, 21 Septembrie, 2022 Total: 802 accesari

Claudia Iuga, imaginea Alumni U.V.V.G. Arad

„Alumni U.V.V.G. Arad” este asociația absolvenților U.V.V.G. Arad, cu o contribuție importantă la imaginea universității arădene.

 

Pe lângă absolvenții care au ales să-și continue activitatea profesională în Arad și în țară, U.V.V.G. are mii de absolvenți care s-au stabilit peste hotare, profesionalismul lor fiind magnetul care atrage, anual, alți studenți, cu precădere la specializările de medicină.

 

În acest context, la inițiativa rector Prof. Univ. Dr. Habil. Coralia Cotoraci,  asociația “Alumni U.V.V.G. Arad” își va relua activitatea din această toamnă, sub o nouă formă, cu o nouă imagine, având-o în prim plan pe Claudia Iuga (absolventă a Facultății de Drept, promoția 2002) și cu activități diversificate.

 

Rector, Coralia Cotoraci:”Alumni...o poveste de succes. Am încredere că fosta noastră studentă, Claudia Iuga, care se va ocupa de Alumni, poate să scrie această poveste. Alumni reprezintă imaginea unei universități, iar poveștile de succes ale absolvenților noștri, care urmează să fie aduse la cunoștința publicului, vor inspira și alți tineri să aleagă această universitate. Îi doresc Claudiei și tuturor membrilor asociației „Alumni” mult succes și vă asigur că veți avea tot sprijinul meu, întotdeauna.”

 

Claudia Iuga :“Sunt onorată să fiu imaginea absolvenților U.V.V.G. Arad, și mulțumesc pe această cale Doamnei Rector, care a avut inițiativa acestei colaborări. Cred că noi, absolvenții, putem contribui masiv la propagarea imaginii corecte a universității care ne-a format. Pe lângă studenți și activitățile facultăților, cred că noi, absolvenții, suntem cea mai bună reclamă pe care o poate avea U.V.V.G. Arad.”