U.V.V.G. Arad în Palestina

Data publicare: Luni, 19 Septembrie, 2022 Total: 320 accesari

U.V.V.G. Arad în Palestina

Universitatea de Vest ”Vasile Goldiș” Arad a demarat proiectele de mobilitate, prin care urmează a fi realizate parteneriate cu universități din alte țări și semnarea de acorduri Erasmus+.

 

În prima săptămână  a lunii septembrie, delegația universității a vizitat Universitea Al Quds din Ierusalim, Universitatea Catolică din Bethlehem și Centrul de cercetare pentru biodiversitate și sustenabilitate din Palestina.

 

Discuțiile s-au centrat pe cunoașterea reciprocă, fiind prezentată in extenso universitatea arădeană, aspecte ale vieții academice, relațiile internaționale și proiectele Erasmus+ în care este implicată. De asemenea, s-au discutat curriculele specializărilor de interes comun și oportunitățile organizării mobilităților de cadre didactice, staff și studenți, între universități.

 

U.V.V.G. a fost reprezentată de Conf. Dr. Antoanela Naaji - Director Departament Relații Internaționale, Dariana Savici - coordonator Erasmus+ și Conf. Dr. Speranța Milancovici - decanul Facultății de Științe Socio-Umane, Educație Fizică și Sport.

 

Această întâlnire reprezintă unul din primii pași în cadrul unor ample proiecte de schimb de experiență între U.V.V.G. Arad și universități din toată lumea.