Tentativă de omor în plină zi în Arad. Un bărbat a fost înjunghiat și jefuit pe strada Constantin Brâncuși și se află în stare critică. Suspecții au fost prinși și duși la audieri

Data publicare: Vineri, 16 Septembrie, 2022 Total: 1022 accesari

Tentativă de omor în plină zi în Arad. Un bărbat a fost înjunghiat și jefuit pe strada Constantin Brâncuși și se află în stare critică. Suspecții au fost prinși și duși la audieri

Astăzi, 16 septembrie, polițiștii Secției 1 Vlaicu au fost sesizați despre un bărbat care ar fi fost înjunghiat pe strada Constantin Brâncuși, din Arad.

 

La fața locului, s-a constatat că cele reclamate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de 44 de ani.

 

Din cercetări a reieșit că trei bărbați l-ar fi lovit și ulterior înjunghiat cu un obiect înțepător, după care i-ar fi sustras bani și un telefon mobil.

 

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind constituită echipa operativă.

 

La scurt timp au fost identificați 3 bărbați, cu vârste între 28 si 41 de ani, din județele Sălaj și Arad, aceștia fiind conduși la audieri.

 

Se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptei, urmând a fi efectuată încadrarea juridică si luarea măsurilor legale care se impun.

Update:

 

În baza probatoriului administrat, cei trei bărbați urmează a fi reținuți pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

 

Aceștia vor fi prezentați magistraților Tribunalului Arad, cu propunerea luării unei măsuri preventive, pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor calificat și tâlhărie calificată.

 

Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.


Update 2:

 

”Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad a dispus arestarea preventivă a celor trei bărbați”, a transmis IPJ Arad.


foto cu rol ilustrativ