Românii au îmbrățișat necondiționat ideea dușului în doi pe care au început să o pună imediat în practică. Economie sau mai degrabă risipă!? Motive ”documentate științific” pentru care apa va curge mai mult în România

Data publicare: Marti, 13 Septembrie, 2022 Total: 1357 accesari

Românii au îmbrățișat necondiționat ideea dușului în doi pe care au început să o pună imediat în practică. Economie sau mai degrabă risipă!? Motive ”documentate științific” pentru care apa va curge mai mult în România

Ministrul energiei din Elveția, Simonetta Sommaruga, (62 de ani) recomandă dușul în doi și respinge criticile la adresa campaniei lansate pentru economisirea energiei electrice. Ea recunoaște că deși dușul în doi după o anumită vârstă nu mai este "confortabil", propunerea trebuie luată foarte în serios, scrie cotidianul elvețian Blick.

 

Într-un interviu, Simonetta Sommaruga a vorbit despre măsurile care ar trebui respectate pentru a trece iarna mai ușor, cu un consum mai mic de energie. Ea le transmite oamenilor să reducă încălzirea în case, să stingă luminile după încetare programului de lucru, dar și să scoată din priză aparatura electronică. Totodată, ea recomandă dușul în doi.

 

În legătură cu această din urmă propunere, ea spune că este foarte serioasă, deși "mulți s-au distrat". "Știu că dușul în doi nu mai este confortabil pentru toată lumea după o anumită vârstă", a subliniat ea, vorbind despre faptul că mulți s-au amuzat pe această temă.

 

Am analizat opinia doamnei ministru din Elveția și am ajuns la concluzia că nu ar fi varianta ideală pentru economisirea energiei de orice fel ar fi:

 

Cazul 1: Păi se duc să facă duș soț și soție, se săpunesc, se mai și giugiulesc, mai mult sau mai puțin, depinde de vârstă și de sex appeal…dar dintr-o dată realizează că au ajuns într-o zonă de intimitate mai rar întâlnită și li se aprind dorințele…între timp apa caldă le curge pe trupurile înlănțuite…este un caz fericit, în care risipa nu poate fi oprită.

 

Cazul 2: Dar ce te faci dacă-s tineri îndrăgostiți la primele experiențe erotice! Plăcerea trupurilor contopite îi va face să uite în mod cert de apa care nu va avea alt rol decât să le întețească dorințele și ca urmare…apa va curge șiroaie pentru mult timp.

 

Cazul 3: Doi bătrânei se duc se facă duș împreună după foarte mulți ani pentru că așa li se cere…apa li se prelinge pe pielea uscată care dintr-o dată devine aluneacoasă și ”old man” are dintr-o dată o senzație plăcută pe care nu a mai simțit-o demult și s-a lipit lasciv de băbuță..între timp apa curge…

 

Cazul 4 și următoarele: Vă las pe dumneavoastră să continuați și să trageți concluzia dacă ideea doamnei ministru din Elveția va duce la economie de energie de orice fel, cel puțin în România.