Un adolescent în vârstă de 18 ani a murit după ce a luat o înghițitură de piña colada

Data publicare: Sambata, 10 Septembrie, 2022 Total: 1161 accesari

Un adolescent în vârstă de 18 ani a murit după ce a luat o înghițitură de piña colada

Un adolescent aflat la doar câteva luni distanță de a începe studiile la Universitatea Cambridge, a murit după ce a băut o piña colada în timpul vacanței, a declarat un medic legist.

 

Shiv Mistry, care abia împlinise 18 ani, se afla cu prietenii pe Costa del Sol, în Spania, în luna iulie, când i s-a oferit băutura, notează Metro.

 

Dar la câteva momente după ce a luat o înghițitură, a căzut la podea, suferind un șoc anafilactic.

 

Shiv habar nu avea că barmanii schimbaseră ingredientul de bază al cocktailului, crema de nucă de cocos, cu cremă de lapte de vacă.

 

Viitorul student la medicină suferea de o alergie periculoasă la lactate.

 

Prietenii săi de la școală au încercat cu disperare să îl salveze, dar fără succes, a afirmat Curtea de Medicină Legală din Beaconsfield, Buckinghamshire.

 

Noi, părinții lui Shiv, nu dăm vina pe prietenii lui Shiv, care au fost foarte curajoși și au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața și ar trebui să fie lăudați în timpul audierii, dacă este cazul”, spun părinții băiatului.

 

Lui Shiv i s-a oferit piña colada într-un pub din Fuengirola, când a început să transpire și să vomite în baie.

 

În ciuda faptului că a luat cetirizină, un antihistaminic puternic, Shiv s-a simțit slăbit și amețit și a cerut prietenilor săi să cheme ambulanța. Apoi a cerut un EpiPen și un inhalator. Ceilalți prieteni ai săi au sosit și unul a plecat pentru a ghida serviciile de urgență spre cameră. I-au făcut resuscitare timp de 20 de minute, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic,

 

El a fost declarat în moarte cerebrală de către medici, aceștia spunând că a murit în urma unui șoc anafilactic.

 

Sursa: romanialibera.ro

Foto: Facebook