Raiffeisen Bank lansează un program prin care IMM-urile pot lua credite de până la 500.000 de euro

Data publicare: Sambata, 10 Septembrie, 2022 Total: 594 accesari

Raiffeisen Bank lansează un program prin care IMM-urile pot lua credite de până la 500.000 de euro

Raiffeisen Bank lansează factory GROW, un model de scalare personalizată, pe baza căruia antreprenorii pot obţine un credit de până la 500.000 de euro pentru a-şi dezvolta afacerile pe alte pieţe, a-şi extinde modelul de business sau a inova, a anunţat banca.

 

Modulul oferă antreprenorilor gratuit o strategie de scalare personalizată, în baza unor obiective de creştere, sprijin pentru a identifica direcţiile pe care ar trebui să se concentreze, dar şi instrumentele necesare pentru a gestiona schimbările din afacerea lor.  

 

Discutăm zilnic cu zeci de antreprenori pentru a le înţelege nevoile de business şi modul în care produsele noastre îi pot ajuta. Multe companii româneşti, ajunse la o anumită maturitate, simt nevoia să treacă la următorul nivel de dezvoltare, să-şi modernizeze procesul intern de organizare, să lanseze un produs nou sau un serviciu inovator. Astfel, am decis să dezvoltăm factory GROW, un modul de scalare dedicat nevoilor şi viziunii antreprenorilor români. Pe tot parcursul procesului de scalare experţii noştri vor ghida companiile, ajutându-le să-şi gestioneze corect riscurile şi să-şi extindă afacerea conform strategiei şi obiectivelor lor.”, a explicat Vladimir Kalinov, vicepreşedinte Retail la Raiffeisen Bank.  

 

Totodată, aceştia vor primi recomandări practice despre cum să-şi ajusteze structura afacerii, cum să inoveze produsul, serviciul sau modelul de business pentru a creşte interesul publicului pentru oferta companiei. Înscrierile în factory GROW sunt deschise de acum pe tot parcursul anului 2022, pe https://www.raiffeisenfactory.ro/factory-grow.  

 

Aflat la a cincea ediţie, programul factory by RAIFFEISEN BANK susţine inovaţia în business prin acordarea unor credite avantajoase de până la 50.000 de euro startup-urilor din România.

 

Sursa: produsinardeal.ro