Un bărbat de 64 ani a murit azi noapte, după ce a fost înjunghiat de soţie. Bărbatul ar fi vrut să o lovească cu o rangă

Data publicare: Vineri, 09 Septembrie, 2022 Total: 823 accesari

Un bărbat de 64 ani a murit azi noapte, după ce a fost înjunghiat de soţie. Bărbatul ar fi vrut să o lovească cu o rangă

Noapte grea pentru medicii Unităţii de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Sf. Spiridon din Iaşi. În jurul orei 01.35, un apel la numărul unic de urgenţă făcut de un tânăr anunţa că tatăl său a fost înjunghiat de mama sa.

 

Bărbatul, în vârstă de 64 de ani, a murit în urma conflictului.

 

Prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU SMURD Iaşi, a transmis că în noaptea de joi spre vineri, 8/9 septembrie, un bărbat din satul Bărbătești, comuna Cucuteni, judeţul Iaşi, a avut nevoie de intervenţia medicilor. Acesta, după ce a consumat alcool s-a certat cu soţia. Scandalul a degenerat şi a vrut să o lovească cu o rangă. Femeia pentru a se apăra a luat un cuţit şi l-a înjunghiat.

 

Fiul lor a sunat la 112 pentru a solicita o ambulanţă. Medicii sosiţi la faţa locului i-au aplicat manevre de resuscitare, însă fără rezultat. Decesul a fost declarat. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de poliţie. Se va deschideo ancheta şi un dosar penal.

 

„La ora 01.35 a fost o solicitare pentru un pacient inconştient, înjunghiat de către soție, în sat Bărbătești, comuna Cucuteni. Am trimis un echipaj medical de tip C2 de la Pașcani și un un echipaj B2 de la Tg Frumos. La locul solicitării au găsit un bărbat de 64 ani, prezentând la nivelul regiunii precordiale o plagă prin înjunghiere cu un cuțit, de aproximativ 2 cm, pacient se afla în stop cardio respirator (asistola), înjunghiat de către soție, aparent după consumul de alcool şi al unui conflict verbal şi fizic (ar fi vrut să îşi lovească soţia cu o rangă, iar aceasta a încercat să se apere). Solicitarea de ambulanță a fost făcută de către fiul acestora, care şi-a găsit tatăl înjunghiat în curte. S-au efectuat manevrele de resuscitare cardio pulmonară, însă din păcate nu a răspuns manevrelor, declarându-se decesul. La locul solicitării a fost prezentă și Poliţia”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU SMURD Iaşi.

 

Sursa: bzi.ro