Centrul Județean de Excelență Arad își redeschide porțile

Data publicare: Joi, 08 Septembrie, 2022 Total: 807 accesari

Centrul Județean de Excelență Arad își redeschide porțile

În perioada 06.09.2022-06.10.2022, Centrul Județean de Excelență Arad organizează sesiunea de înscrieri a elevilor pentru anul școlar 2022-2023.

 

Instituția arădeană pregătește gratuit elevii capabili de performanță școlară, iar în oferta educațională a acesteia pentru noul an școlar se regăsesc nu mai puțin de 15 discipline de studiu: limba și literatura română, limba engleză, limba germană maternă, limba maghiară maternă, limba slovacă maternă, matematică, informatică, fizică, geografie, istorie, genetică și anatomie, discipline economice și turism, protecția mediului, muzică instrumentală (pian) și arte plastice.

 

,,Înscrierea elevilor se poate face de către părinte sau de către reprezentantul legal, conform calendarului. Pentru elevii care au participat la ore și au absolvit cursurile în anul școlar anterior se realizează o reînscriere prin completarea unui link și a unei cereri de reînscriere, iar pentru elevii pentru care acesta este primul an de activitate alături de completarea link-ului și a cererii de înscriere sunt necesare și recomandarea din partea cadrului didactic și copia de pe certificatul de naștere sau buletin,” a precizat doamna Loredana Roman, directorul Centrului Județean de Excelență Arad.   

 

Activitatea Centrului Județean de Excelență Arad a debutat în octombrie 2021, iar elevii pregătiți în cadrul acestuia au obținut rezultate notabile, concretizate în peste 160 de premii și mențiuni la nivel județean și 35 de premii și calificări la nivel național în cadrul olimpiadelor școlare de profil.

 

,,Ne dorim ca și în acest an școlar, prin activitatea de pregătire suplimentară din cadrul Centrului Județean de Excelență Arad, să continuăm seria rezultatelor deosebite obținute la concursurile și olimpiadele școlare de la nivel județean și național”, a afirmat domnul Marius-Sorin Göndör, inspector școlar general al județului Arad.

 

Informații suplimentare despre etapa de înscriere pot fi găsite pe site-ul și pe pagina de facebook a Centrului Județean de Excelență Arad și pe forumul Inspectoratului Școlar Județean Arad (secțiunea forum public).