Pe bune sau pe ne...bune, Jandarmeria Arad face angajări

Data publicare: Miercuri, 07 Septembrie, 2022 Total: 1100 accesari

 Pe bune sau pe ne...bune, Jandarmeria Arad face angajări

Jandarmeria Arad, organizează concursuri în vederea ocupării a cinci posturi vacante, prin încadrare directă sau rechemare în activitate, astfel:

 

-  ofițer specialist II - administrare patrimoniu imobiliar;

-  ofițer specialist II - intendență;

-  ofițer specialist II - structura de securitate;

-  ofițer specialist II - psiholog;

- subofițer, în specialitatea financiar.

 

Transmiterea cererii de înscriere, declarației de confirmare a cunoașterii și acceptării condițiilor de recrutare și a cărții de identitate se face doar în perioada 12-20 septembrie 2022, ora 16.00, exclusiv online la adresa de e-mail: resurse.umane@jandarmeriaarad.ro.

 

Toate documentele necesare se scanează și se transmit pe adresa de e-mail menționată, în format PDF, termenul limită pentru transmiterea celorlalte documente constitutive ale dosarelor de recrutare fiind 23 septembrie 2022, ora 16.00.

 

Toate informațiile privind cerințele posturilor, condiții de încadrare, calendarul concursurilor, formularele necesare, inclusiv tematica și bibliografia pot fi obținute accesând: www.jandarmeriaarad.ro/ secțiunea Carieră.

 

Relaţii suplimentare privind organizarea şi desfăşurarea concursurilor pot fi obţinute de la Serviciul Resurse Umane din cadrul  Inspectoratului  de Jandarmi Județean Arad, str. Jandarmeriei, nr. 1-3, sau la numerele de telefon: 07540068148/ 0257514950, între orele 08.00 – 16.00 de luni până vineri.