O influenceriță TikTok a murit la doar 21 de ani după un zbor ratat cu parașuta

Data publicare: Miercuri, 07 Septembrie, 2022 Total: 938 accesari

O influenceriță TikTok a murit la doar 21 de ani după un zbor ratat cu parașuta

O influenceriță de pe TikTok a murit săptămâna trecută în urma unui accident de parașutism în Toronto, Canada, a declarat pentru CNN o prietenă apropiată.

 

Tanya Pardazi, în vârstă de 21 de ani, cunoscută drept ”philosatea” pe TikTok, avea peste 95.000 de urmăritori și două milioane de aprecieri pe rețeaua de socializare.

 

Compania Skydive Toronto a declarat că o studentă la parașutism a murit pe 27 august după ce a cedat în urma rănilor mortale căpătate dintr-o situație de urgență”. Compania nu a identificat-o atunci pe tânără, dar Melody Ozgoli, o prietenă a tinerei, a declarat pentru CNN sâmbătă că Pardazi a fost studenta care a murit.

 

Fata începuse recent să ia cursuri de parașutism, menționând acest aspect în ultima ei postare de pe TikTok, făcută publică pe 22 august.

 

Parașutistul a desfăcut o parașută principală care se rotește rapid la o altitudine joasă, fără timpul/altitudinea necesar/ă pentru ca parașuta de rezervă să se umfle”, a spus compania într-un comunicat.

 

„Echipa de la Skydive Toronto Inc a fost profund afectată de acest accident, deoarece și-au perfecționat programul de pregătire pentru studenți timp de peste 50 de ani.”

 

Prietena ei Ozgoli a descris-o ca fiind sociabilă, aventuroasă, deschisă la minte, mereu acolo pentru ceilalți și inteligentă.

 

„Era cu siguranță cunoscută pentru cât de frumoasă era, dar era cunoscută mai ales pentru mintea ei incredibilă. Acesta este singurul lucru pe care l-a menționat fiecare persoană cu care am vorbit, cât de isteață era, cât de inteligentă era, cât de multe știa, a spus Ozgoli, 20 de ani.

 

Pardazi era cunoscută pentru „deprinderea de noi hobby-uri”, potrivit lui Ozgoli, care și-a numit prietena un „dar pentru lume”.

 

Tânăra era studentă la filosofie și a luat parte și la o ediție a Miss Canada, atunci când a ajuns până în semifinalele concursului de frumusețe, scrie Sky News. Într-o postare pe Instagram, echipa de majorete a Universității din Toronto a spus că Pardazi era „una la un milion” și că va face „mereu parte din echipa noastră și din inimile noastre”.

 

Sursa: adevarul.ro