Record de șoferi beți la volan în ultimul weekend. Printre ei și 2 pensionari de 69 și 76 de ani

Data publicare: Luni, 05 Septembrie, 2022 Total: 589 accesari

Record de șoferi beți la volan în ultimul weekend. Printre ei și 2 pensionari de 69 și 76 de ani

Polițiștii comunei Vladimirescu au depistat la data de 04 septembrie a.c., un bărbat de 34 de ani, din localitatea Zimandul Nou, care conducea un autoturism pe D.N.7, în localitatea Vladimirescu. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 1,49 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

 

La data de 03 septembrie a.c., polițiștii orașului Lipova au depistat un bărbat de 47 de ani, din satul Archiș, care conducea un autoturism pe DJ-708B. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de  1,00 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

 

Polițiștii Secției 10 Poliție Rurală Gurahonț au depistat la data de 04 septembrie a.c., un bărbat de 55 de ani, din localitatea Gurahonț , care conducea un autoturism în aceeași localitate. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,87 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

 

Tot la data de 04 septembrie a.c., polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Sebiș au depistat un bărbat de 69 de ani, din satul Dezna, care conducea un autoturism pe pe raza localității Dezna. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de  0,82 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

 

Polițiștii Serviciului Rutier au depistat la data de 04 septembrie a.c., un bărbat de 48 de ani, din localitatea București , care conducea un autoturism în comuna Ghioroc. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,54 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

 

Cu o alcoolemie de 0.52 mg/l alcool pur în aerul expirat, a mai fost depistat de polițiștii Biroului Rutier un arădean de 76 de ani, care conducea un autoturism pe strada Eugen Popa din municipiul Arad.

 

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.