Un parcagiu “afumat” a amendat șoferii în draci duminică la Piața Obor

Data publicare: Luni, 05 Septembrie, 2022 Total: 1010 accesari

Un parcagiu “afumat” a amendat șoferii în draci duminică la Piața Obor

Pe rețelele de socializare a apărut în cursul zilei de duminică, o înregistrare a unui internaut în care un angajat al firmei care administrează parcările în municipiul Arad, era amețit rău de aburii alcoolului consumat în timpul serviciului. Așa amețit, omul totuși își făcea datoria și verifica dacă șoferii care erau parcați în zona Pieții Obor au plătit taxa de parcare sau nu.


Gradul de amețeală era atât de ridicat încât abia se ținea pe picioare, efortul era vizibil, ba mai mult, era cât pec e șă-și întindă fizicul pe asfaltul din parcarea pe care tocmai o “păstorea”.


În urma imaginilor apărute în spațiul public, conducerea companiei Recons l-a convocat pe “chefliu” la comisia de disciplină, la finalul țedinței, angajatul și-a înaintat demisia din funcția deșinută.


 

 

“Luni, la prima oră, angajatul a intrat în Comisia de Disciplină şi a decis să îşi prezinte demisia. Drept urmare, actul a fost luat la cunoştinţă şi i-a fost aprobată desfacerea contractului de muncă la zi, începând cu data de 5 septembrie”, a declarat Nicolae Mehelean, directorul Recons.

 

Totodată, conducerea companiei a hotărât că amenzile care au fost emise de angajatul turmentat rămân valabile, pentru că în acea parcare se achită taxa de staâionare și în ziua de duminică.