Caravana Sportului Arădean a pornit cu bine. Primul popas, parcul din cartierul Gai

Data publicare: Luni, 05 Septembrie, 2022 Total: 905 accesari

Caravana Sportului Arădean a pornit cu bine. Primul popas, parcul din cartierul Gai

Lume multă și plină de entuziasm și o ofertă atractivă din partea cluburilor arădene au făcut ca prima acțiune a Caravanei Sportului Arădean să fie o reușită! În parcul din cartierul Gai, duminică participanții au fost invitați să joace handbal, baschet, fotbal, șah și volei, să asiste de demonstrații de dans și arte marțiale. Cluburile sportive s-au prezentat cu brio, sportivi tineri au fost un ghid perfect pentru cei aflați la început de drum și care, poate, vor face pasul spre sportul de performanță.

 

A fost o primă acțiune reușită, cu o participare bună din partea publicului și cu o reprezentare optimă a cluburilor sportive. La inițiativa deputatului Sergiu Bîlcea, Consiliul Județean Arad și Centrul Cultural Județean susțin Caravana Sportului Arădean, încurajăm tinerii să se îndrepte spre sport și mișcare, pentru o viață sănătoasă”, a declarat președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca.

 

„În Gai am avut un început încurajator, atât cluburile cât și participanții au fost la înălțime. Sper ca timpul să țină cu noi la sfârșit de săptămână, sâmbătă avem programată întâlnirea în Micălaca, în Parcul Orizont iar duminică am reprogramat întâlnirea din Bujac, pe terenul Indagrara, a spus inițiatorul proiectului, deputatul Sergiu Bîlcea.

 

Caravana Sportului Arădean este un eveniment prin care se urmărește aducerea cluburilor și ramurilor sportive aproape de cetățeni, de copii, în cartierele orașului.

 

Cluburile care au participat la Caravana Sportului din Gai sunt: C.S.M. ARAD, GYM TEAM ARAD, C.S.S. GLORIA ARAD, ACTIVI ȘI MAI PUTERNICI ÎMPREUNĂ, C.S. INOAN ARAD, C.S. WESTAR ARAD, BASCHET CLUB VALBON, A.C.S. MISTRAL, A.C.S. OLIMPIA BUJAC 1975, CLUB VADOS ȘAH, UTA, AIKIDO, SEISHI BUDO, CS  Asociatia AXA Brazilian Jiu Jitsu și .Ofensiva Tinerilor, Comisia Județeană a Arbitrilor.

 

PROGRAM:

 

10 septembrie – Micălaca – Parc „Orizont”

 

11 septembrie - Bujac – Teren de sport „Indagrara”

 

17 septembrie – Alfa – Parc

 

18 septembrie – Sânnicolau Mic – Terenul de fotbal

 

24 septembrie – Grădiște – Stadionul ,,Academia Brosovsky”

 

25 septembrie – Aradul Nou – Liceul Teoretic ,,Adam Muller Guttenbrunn”