Consiliul Județean Arad începe noul an școlar cu un turneu de fotbal pentru elevii din județ

Data publicare: Luni, 05 Septembrie, 2022 Total: 737 accesari

Consiliul Județean Arad începe noul an școlar cu un turneu de fotbal pentru elevii din județ

Consiliul Județean Arad începe noul an școlar cu o provocare lansată tuturor liceelor din județ: un campionat de minifotbal pentru elevii claselor a XI-a și a XII-a, pentru care faza finală se va juca la Căsoaia.

 

În cursul anului școlar precedent, vicepreședintele Consiliului Județean, Ionel Bulbuc, a vizitat mai multe licee și a discutat cu elevii despre activități care să îi implice. Prima solicitare a acestora s-a referit la un campionat județean de fotbal pentru elevi, iar Consiliul Județean și-a asumat organizarea.

 

În cursul acestei zile,(5 septembrie) a fost transmisă invitația de participare către liceele din județ, urmând ca faza finală să se desfășoare pe terenul de fotbal al taberei școlare de la Căsoaia.

 

Am avut mai multe discuții cu elevii de liceu și, la solicitarea lor, organizăm competiția pentru clasa a XI-a. Dacă vor exista solicitări, extindem și la clasele mai mici. Am dorit să lăsăm celor din anul terminal timpul necesar să se concentreze pe pregătirea pentru examenul de bacalaureat”, a declarat  vicepreședintele Consiliului Județean, Ionel Bulbuc.