International Alexander din Arad pregăteşte lansarea unei platforme de comerţ online

Data publicare: Sambata, 03 Septembrie, 2022 Total: 1002 accesari

International Alexander din Arad pregăteşte lansarea unei platforme de comerţ online

Grupul de logistică şi trans­port marfă International Alexander din Arad, cu capital românesc, fondat de Simion Ioan Apreutese, pre­gă­teşte lansarea unei platforme de comerţ online în lunile următoare, potrivit Ziarului Financiar.

 

”Suntem în curs de dezvoltare a unui proiect în zona de e-commerce, dar vom da mai multe detalii după lansare. Estimez că vom lansa această platformă chiar mai devreme de finalul acestui an, maximum în luna octombrie”, a spus Loredana Apreutese, directorul general al companiei, citată de ZF.

 

International Alexander are activitate atât în mai multe zone din România, cât şi în Ungaria, Serbia şi Germania. Compania are un parc auto propriu de 700 de cap-trac­tor şi 850 de semiremorci şi a achiziţio­nat noi remorci pentru a dispune de o ca­pacitate suplimentară atunci când sunt perioade de vârf pentru clienţii din portofoliu. Deşi este deja prezent internaţional, grupul din Arad are şi alte planuri pentru expansiunea peste graniţele României.

 

”În ţările unde suntem deja prezenţi, avem nu doar depozite, ci şi birouri, oa­meni, logistică şi transport complet pentru clienţii din acele zone. Strategia este să ne dezvoltăm în continuare în ţările respective, dar avem în vizor şi Grecia şi Turcia, zone cu potenţial, care au nevoie de capacităţi suplimentare. Vrem să acoperim măcar zona Balcanilor.”, a mai spus Loredana Apreutese.

 

În Arad, compania a construit de la zero un complex logistic cu 20.000 mp de depo­zite şi o zonă de parcare, service, spălătorie auto.

 

Şi în Timişoara a dezvoltat un depozit propriu de 20.000 mp, care se află în curs de extindere cu încă 7.000 mp, în timp ce la Târgovişte compania deţine un depozit de 5.000 mp. Pe de altă parte, la Jucu, lângă Cluj-Napoca, International Alexander are o suprafaţă închiriată de 15.000 mp, iar la Bucureşti, în zona Buftea, a închiriat 10.000 mp.

 

De asemenea, pe plan internaţional are de­pozite pe care le operează în Serbia (7.000 mp), Ungaria (5.000 mp) şi Germania (5.000 mp), toate închiriate.

 

Sursa:produsinardeal.ro