O copilă de 14 ani a murit împușcată de o prietenă în timp ce filma un videoclip pentru Tik Tok

Data publicare: Sambata, 03 Septembrie, 2022 Total: 996 accesari

O copilă de 14 ani a murit împușcată de o prietenă în timp ce filma un videoclip pentru Tik Tok

O adolescentă de 14 ani a murit la începutul lunii august, în timp ce dansa și filma un video pentru rețeaua socială Tik Tok. În urma tragediei, milioane de părinți s-au îngrozit, temându-se pentru viața copiilor lor, dependenți de această aplicație și de popularitatea pe care doresc să o aibă. Potrivit poliției, tânăra se afla împreună cu alte două prietene.

 

Trei persoane au fost arestate pentru moartea adolescentei de 14 ani, Aaliyah Salazar, care a fost împușcată în cap, în timp ce înregistra un videoclip pentru rețeaua de socializare TikTok, într-o casă din Colorado.

 

Într-o declarație postată pe Facebook de către Departamentul de Poliție din Monte Vista, Colorado, s-a raportat că trei suspecți, două adolescente, prietene ale victimei și un bărbat, cel care le-a furnizat arma, au fost arestați pentru tragicul eveniment petrecut pe 7 august, într-o casă din Monte Vista, atunci când victima ar fi fost împușcată cu un pistol cu glonț Glock 19, în timp ce dansa cu o altă fată pentru un videoclip TikTok.

 

Potrivit unui post de televiziune, una dintre tinere acuzate a declarat pe propria răspundere că a văzut-o pe cea de-a doua în timp ce a îndreptat arma înspre victimă, dorind să o pună pe pat. Întrebată dacă a fost un accident, aceasta a declarat că, da, consideră că tragedia este rezultatul unui accident nefericit.

 

Tânăra de 17 ani care ar fi comis crima a avut acces la armă prin intermediul iubitului ei, Emiliano Vargas, care era proprietarul legal, potrivit declarației oferite la sediul poliției. Aceasta ar fi vrut să le-o arate celor două prietene în timp ce dansau și înregistrau videoclipurile.

 

Poliția din Monte Vista a dezvălui că, Emiliano Vargas, în vârstă de 21 de ani, a fost acuzat că nu a păstrat în siguranță arma și că a permis sau furnizat o armă de foc unui minor, iar cele două adolescente au fost acuzate de omucidere nechibzuită și de posesia unei arme de către minori.

 

Potrivit autorităților, cele două minore riscă până la șase ani de închisoare, iar în cazul proprietarului pistolului, momentan nu se cunosc informații despre pedeapsa pe care ar trebui să o primească.

 

În declarația pe propria răspundere, Emiliano Vargas le-a spus polițiștilor că nu se afla în casă, locuință care aparține bunicii sale, la momentul tragediei. Raportul poliției mai descrie că arma era păstrată pe un raft și că ofițerii au găsit fotografii cu minori care pozau cu pistolul, în luna mai.

 

Familia este devastată de moartea violentă copilei și cere să se facă dreptate. Gary Salazar, bunicul lui Aaliyah, a spus că lumea lui s-a oprit odată ce a auzit vestea, iar vinovații trebuie să plătească.

 

Sursa:Playtech.ro