O tânără prezentatoare de televizune s-a sinucis la doar 27 de ani

Data publicare: Vineri, 02 Septembrie, 2022 Total: 1197 accesari

O tânără prezentatoare de televizune s-a sinucis la doar 27 de ani

Neena Pacholke, o prezentatoare TV, a murit la vârsta de 27 de ani, iar primele informații arată că s-ar fi sinucis. Tânăra prezenta matinalul de știri de la o televiziune din statul american Wisconsin.

 

Înainte de cariera în televiziune, Neena Pacholke a fost jucătoare profesionistă de baschet.

 

„Neena Pacholke, iubita noastră prezentatoare de dimineață, a murit brusc sâmbătă. Întreaga echipă de aici, de la News 9, este absolut devastată de pierdere, așa cum știm că sunt și mulți alții”, a transmis într-o declarație reprezentanții postului 9 WAOW într-o declarație, potrivit publicației The New York Post.

 

Neena Pacholke, care a crescut în Tampa și a jucat baschet pentru Universitatea din Florida de Sud, era logodită și urma să se căsătorească, a declarat sora ei mai mare, Kaitlynn Pacholke, pentru Tampa Bay Times.

 

„Era ca o mică minge de soare cu un zâmbet uriaș. Sora mea a fost de departe cea mai fericită persoană pe care o cunoșteam a spus sora ei.

 

Una dintre ultimele postări ale prezentatoarei TV pe Twitter a fost o redistribuire a unei postări aparținând unui scriitor american, despre gândirea pozitivă.

 

Nu suntem pozitivi pentru că viața este ușoară. Suntem pozitivi pentru că viața poate fi grea”, a scris Jon Gordon în tweet-ul original. „Oferă-ți ție (și altora) har. Vorbește despre viață și încurajează-i pe alții. Caută binele azi. Amintiți-vă DE CE. Credeți că ceea ce este mai bun va veni”.

 

Co-prezentatorul matinalului de știri, Brendan Mackey, a spus că Pacholke era cea mai strălucitoare din cameră cu cel mai mare zâmbet și cel mai amuzant râs”.

 

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: Facebook.com