Incendiu la Policlinica Turcin din Pârneava

Data publicare: Joi, 01 Septembrie, 2022 Total: 1673 accesari

Incendiu la Policlinica Turcin din Pârneava

Un incendiu a izbucnit azi, 01 septembrie, în jurul orei 12.00 la Policlinica Turcin din cartierul arădean Pârneava.

A intervinit Detașamentul de pompieri Arad cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, descarcerarea usoara, S42 și Smurd Tim.

 

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la acoperișul clădirii, pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați, cu posibilitate de propagare la imobilele învecinate cât și la restul clădirii.

 

Nu sunt înregistrate victime, toate persoanele din clădire s-au autoevacuat înainte ca forțele de intervenție să ajungă.

 

Incendiul a fost localizat și nu mai există posibilitate de propagare.


“Astăzi, 01.09.a.c, în jurul orei 12:30, pompierii arădeni au fost solicitați să intervină pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei unități medicale private, din municipiul Arad. 

De îndată, din cadrul Detașamentului de pompieri Arad au fost dislocate următoarele forțe și mijloace: două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială cu modul pentru descarcerare, autoscara S42 și două ambulanțe SMURD, încadrate cu 21 de salvatori.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, la nivelul acoperișului clădirii, pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați, cu posibilitate de propagare la restul clădirii cât și la imobilele învecinate.

La ora anunțării incendiului, în clădire se aflau două persoane (angajați ai unității medicale), care s-au autoevacuat în condiții de siguranță, până la sosirea forțelor de intervenție. Niciunul nu a solicitat asistență medicală.”  transmit reprezentanții ISU ARAD