A vrut să dărâme cu mașina Colegiul Național ”Moise Nicoară”

Data publicare: Duminica, 28 August, 2022 Total: 771 accesari

A vrut să dărâme cu mașina Colegiul Național ”Moise Nicoară”

În această dimineață, 28 august, în jurul orei 09.10, a avut loc un accident de circulație, pe strada Nicolae Bălcescu, în apropiere de intersecția cu Bulevardul Decebal.

 

Un autoturism condus de o femeie a părăsit partea carosabilă, și după ce a dărâmat stâlpii de protecție de pe marginea trotuarului a intrat direct în zidul Colegiului Național „Moise Nicoară”.

 

Din declarațiile martorilor se pare că femeia nu a acordat prioritate, a încercat să evite o mașină care intrase pe strada Decebal, a acroșat-o și apoi s-a izbit de zidul colegiuluii.

 

Femeia a fost preluată de un echpaj SMURD și transportată la spital.

 

Update:

În dimineața zilei de 28 august a.c., în jurul orei 9,10, o femeie de 36 de ani, cetățean italian, a condus un autoturism pe B-dul Decebal, sens de mers Primărie-P-ta Arenei.

 

La pătrunderea în intersecția cu Str. Nicolae Bălcescu a intrat în coliziune cu un autoturism condus o femeie de 53 de ani, din Arad, care se deplasa pe Str. Nicolae Bălcescu, sens de mers P-ta Avram Iancu-Pod Decebal, acesta fiind proiectat în zidul unei clădiri.

 

În urma evenimentului, femeia de 53 de ani a fost transportată la spital pentru evaluarea stării și stabilirea diagnosticului, la prima vedere fiind rănită ușor.

 

Polițiștii continuă cercetările pentru clarificarea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal deschis pentru vătămare corporală din culpă”, a comunicat Biroul de Presă al IPJ Arad.

Foto: captură video