Certificat de urbanism pentru extinderea rețelei de apă la Pilu și introducerea canalizării la Grăniceri

Data publicare: Vineri, 26 August, 2022 Total: 531 accesari

Certificat de urbanism pentru extinderea rețelei de apă la Pilu și introducerea canalizării la Grăniceri

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a semnat certificatul de urbanism pentru extinderea și modernizarea rețelei de apă în comuna Pilu, cât și introducerea canalizării și racordarea acesteia la rețeaua de canalizare și la stația de epurare din Grăniceri. De asemenea, stația de epurare din Grăniceri va fi modernizată, pentru a putea avea capacitatea de a prelua inclusiv canalizarea din Pilu și Vărșand.

 

Continuăm dezvoltarea județului nostru, investind în infrastructura localităților. Prin certificatul de urbanism semnat astăzi, demarăm practic modernizarea și extinderea rețelei de apă în localitățile Vărșand și Pilu și introducerea canalizării în cele două localități”, a precizat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

 

Certificat de urbanism eliberat de către Consiliul Județean Arad este necesar pentru elaborarea documentației tehnice necesare implementării proiectului. O atenție deosebită se va pune pe protejarea mediului, dat fiind faptul că traseul rețelei traversează zona naturală protejată Natura 2000.