Dezvoltatorul belgian de spaţii logistice WDP achiziţionează Arad Business Park situat pe terenul fostei fabrici UTA

Data publicare: Miercuri, 24 August, 2022 Total: 1191 accesari

Dezvoltatorul belgian de spaţii logistice WDP achiziţionează Arad Business Park situat pe terenul fostei fabrici UTA

Dezvoltatorul belgian de spaţii logistice WDP a preluat parcul industrial Arad Business Park, situat pe terenul fostei fabrici UTA, cu o suprafaţă totală de aproximativ 42.000 metri pătraţi, într-o tranzacţie consiliată de Colliers.

 

Situat în partea de centru-nord a oraşului Arad, proiectul Arad Business Park are în prezent o rată de ocupare de aproximativ 90%, iar în urma tranzacţiei va fi operat de WDP România.

 

”Achiziţionarea Arad Business Park de către WDP reprezintă atât o investiţie în logistica urbană, cât şi o investiţie într-o locaţie strategică într-un important nucleu industrial, la graniţa cu Ungaria şi conectat cu vestul prin autostrada A1”, spune Robert Miklo, Director Investment Services la Colliers Romania & CEE.

 

Colliers administrează Arad Business Park din 2014, având ca obiect de activitate administrarea zilnică a chiriaşilor, prelungiri, reînnoiri şi noi contracte de închiriere, managementul operaţional al subcontractanţilor, gestionarea oricăror terţi, precum şi a bugetelor OPEX şi CAPEX şi alte aspecte de management.

 

Sursa:produsinardeal.ro