Beți, rupți de beți și drogați depistați pe șoselele din Arad în urma controalelor

Data publicare: Sambata, 20 August, 2022 Total: 877 accesari

Beți, rupți de beți și drogați depistați pe șoselele din Arad în urma controalelor

La data de 19 august a.c., în jurul orei 03.12, polițiștii orașului Ineu au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier pe raza localității.           

Din cercetări a reieșit că un bărbat de 25 de ani, din localitatea Seleuș care conducea un autoturism pe strada Madrid din Ineu ar fi intrat în coliziune cu un copac.

În urma impactului au rezultat exclusiv pagube materiale.      

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 1.10 mg/l alcool pur în aerul expirat iar în urma verificărilor în bazele de datea a reieșit ca tânărul nu deține de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii de infracțiuni la regimul circulației rutiere.

 

A condus sub influența substanțelor psihoactive

 

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Arad au depistat în noaptea de 18/19 august a.c., un bărbat de 27 de ani, din localitatea Vinga, care a condus un autoturism pe D.N.69.

 

Testarea cu aparatul Drugtest a indicat o valoare pozitivă la o substanță psihoactivă.

 

Conform procedurii, bărbatul a fost transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a substanțelor și cantităților consumate.

 

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fiind sub influența substanțelor psihoactive.