Tragedie în sportul românesc. O baschetbalistă a murit în ziua în care a împlinit 18 ani

Data publicare: Luni, 15 August, 2022 Total: 1482 accesari

Tragedie în sportul românesc. O baschetbalistă a murit în ziua în care a împlinit 18 ani

Doliu în sportul românesc. Alessia Raiciu a murit pe 14 august, chiar de ziua ei. Baschetbalista era inclusă în lotul U18 al reprezentativei României în Campionatul European de Baschet Feminin din perioada 30 iulie – 7 august.

 

„Veste tristă pentru baschetul românesc.

Alessia Raiciu, una dintre jucătoarele excelente formate de-a lungul anilor de Olimpia București, a decedat ieri, lăsând un gol mare nu doar în cadrul familiei și a colegelor ei, ci în întreaga comunitate baschetbalistică din țara noastră.

Alessia avea numeroase medalii la campionatele de juniori și, în ciuda tinereții sale, avea multiple prezențe în Liga Națională de Baschet Feminin

Transmitem, pe această cale, condoleanțe familiei și celor apropiați și suntem siguri că veselia și spiritul competitiv al Alessiei nu vor fi uitate.”, este comunicatul emis pe Facebook de BaschetRo.

 

„Zborul unei baschetbaliste de reală perspectivă a fost curmat mult prea devreme…Una dintre cele mai talentate sportive ale generației 2004 nu mai este printre noi. Alessia Maria Raiciu a decedat chiar în ziua în care împlinea 18 ani.

Tânăra câștigase numeroase medalii la campionatele naționale juvenile alături de CS Olimpia București și bifase prezențe și în Liga Națională de Baschet Feminin, alături de Agronomia București.

Federația Română de Baschet transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Odihnește-te în pace, Alessia!”, se arată și în comunicatul emis de FRB pe Facebook.

 

Sursa: sportbull.ro

Foto: Facebook