Accident grav cu victime la stația de tramvai Mioriței provocat de un bătrân de 80 de ani băut. O femeie de 67 de ani a murit

Data publicare: Joi, 11 August, 2022 Total: 4051 accesari

Accident grav cu victime la stația de tramvai Mioriței provocat de un bătrân de 80 de ani băut. O femeie de 67 de ani a murit

Update:

”La data de 11 august a.c., a avut loc un accident rutier grav în municipiul Arad.

Din cercetări a reieșit că un bărbat de 80 de ani, din localitatea Gothatea, județul Hunedoara a condus un autoturism pe Calea Radnei din municipiul Arad iar la intersecția cu strada Miorița intra în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 22 de ani, din localitatea Bârzava. De asemena, autoturismul condus de bărbatul de 80 de ani a fost proiectat într-un stâlp de electricitate după care a ricoșat într-un alt autoturism care se afla parcat pe Calea Radnei.

În urma impactului a rezultat decesul unei femei de 67 de ani, pasagera în autoturismul condus de bărbatul de 80 de ani, și rănirea gravă a acestuia.

Tânărul de 22 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

S-a reușit testarea bărbatului de 80 de ani cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de 0,20 mg./l. alcool pur în aerul expirat”, transmite Biroul de Presă al IPJ Arad.


Știrea inițială:

Un accident rutier grav a avut loc azi dimineață, 11 august, în jurul orei 08:00 la intersecția dintre Calea Radnei și strada Miorița din Arad.

 

Au fost implicate 3 autoturisme, o Dacia Logan, un BMW și un Volkswagen Golf iar 2 persoane au rămas încarcerate.

 

Dacia Logan care venea dinspre Vladimiresu a virat la stânga spre strada Miorița dar nu a respectat prioritatea de dreapta și a accidentat celelalte 2 autoturisme care veneau dinspre Podgoria.

 

La fața locului a intervenit Descarcerarea ușoară cu 3 subofițeri.

 

Cele două victime au fost extrase din autoturism, una este conștientă iar cea de-a doua este în stare de inconștiență.

 

Ambele victime au fost transportate la spital.