A murit şoferul-copil care a provocat cumplitul accident de la Cobadin. Alţi trei adolescenţi au decedat

Data publicare: Joi, 11 August, 2022 Total: 1055 accesari

A murit şoferul-copil care a provocat cumplitul accident de la Cobadin. Alţi trei adolescenţi au decedat

Bilanţul victimelor din accidentul produs pe 5 august la Cobadin a ajuns la patru. După patru zile de spitalizare, Darius, băiatul de 16 ani care conducea maşina, a murit.

 

Ana şi Daniela, în vârstă de 13, respectiv 16 ani, au murit pe loc, în urma accidentului rutier produs vineri, 5 august, în localitatea Cobadin, judeţul Constanţa. După două zile, a murit şi adolescentul de 17 ani care se afla în dreapta şoferului.   

 

Marţi, 9 august, a decedat şi Darius, copilul-şofer de 16 ani care i-a condus la moarte pe prietenii săi. Cu câteva ore înainte de tragedie, Darius a postat pe Instagram un clip video în care le arăta prietenilor o sticlă de vin şi două pahare pline, la volanul maşinii cu care urma să producă o tragedie.  

 

Aflat la volanul maşinii, un Volkswagen Golf, în jurul orei 01.40, tânărul, pe numele lui Darius, a accelerat puternic, iar în dreptul unei benzinării din Cobadin a scăpat de sub control autoturismul.

 

O cameră de supraveghere montată în zonă a surprins momentul în care maşina condusă de Darius se izbeşte violent de un alt autovehicul, un BMW, apoi ricoşează în altă maşină. Golful în care se aflau cei patru tineri a fost distrus complet în urma impactului devastator.   Cele două fete, Ana şi Daniela, în vârstă de 13, respectiv 16 ani, au murit pe loc, în timp ce şoferul de 16 ani şi prietenul său, în vârstă de 17 ani, au ajuns în stare gravă la spital, fiind intubaţi. 

 

Sursa: adevarul.ro

Foto: ISU