Trei soți între 40 și 50 de ani din Arad, Vărșand și Gurahonț au luat-o razna de tot.Și-au luat adio de la zama caldă pentru o bună perioadă de timp

Data publicare: Miercuri, 10 August, 2022 Total: 17517 accesari

Trei soți între 40 și 50 de ani din Arad, Vărșand și Gurahonț au luat-o razna de tot.Și-au luat adio de la zama caldă pentru o bună perioadă de timp

Polițiștii Secției 1 Poliție Vlaicu  cercetează un arădean de 49 de ani, care, la data de 09 august a.c., ar fi încalcat ordinul de protecție emis împotriva sa de Judecătoria Arad, prin faptul că s-a apropiat la o distanță mai mică de 100 de metri, de domiciliul soției.

 

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt și luării tuturor măsurilor legale care se impun.

 

Polițiștii Secției 3 Rurală Chișineu-Criș au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 42 de ani, din comuna Vărșand, care la data de 09 august a.c., ar fi pătruns în locuința fostei soții din localitatea Pilu, unde ar fi distrus mai multe bunuri. De asemenea acesta i-ar fi adresat telefonic amenințări cu fapte de violență.

 

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, violare de domiciliu și distrugere.

 

La data de 09 august a.c., polițiștii Secția 10 Poliție Rurală Gurahonț au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat 48 de ani, din localitatea Gurahonț, care și-ar fi lovit soția în timp ce se aflau la domiciliul conjugal.

 

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.