Detalii tulburătoare în cazul de la Arad, unde doi studenți și-au ucis prietenul. Ce au auzit vecinii în timpul crimei

Data publicare: Marti, 09 August, 2022 Total: 1207 accesari

Detalii tulburătoare în cazul de la Arad, unde doi studenți și-au ucis prietenul. Ce au auzit vecinii în timpul crimei

Apar noi detalii legate de ancheta de la Arad, unde un tunisian de 32 de ani a fost ucis la o petrecere presărată cu alcool şi droguri, iar suspecţi de crimă sunt doi marocani, studenţi la medicină la Universitatea "Vasile Goldiș".

 

Crima, ale cărei detalii îngrozitoare nu pot fi redate, s-a petrecut într-o zonă liniștită din Arad, în apartamentul în care locuia unul dintre tinerii marocani, acuzați acum de crimă.

 

Potrivit anchetatorilor, tunisianul de 32 de ani, Ben Souissi Ridha, s-a întâlnit, întâmplător, cu cei doi marocani într-un minimarket din apropierea cartierului Aurel Vlaicu.

 

Cei doi bărbați studiau medicina în cadrul Universității de Vest, Vasile Goldiș. Erau în primul an de facultate și nu se cunoşteau cu victima.

 

După ce au băut o bere în fața magazinului, cei doi marocani i-au propus tunisianului să meargă la ei în apartament și să continue petrecerea. Polițiștii au aflat că cei trei ar fi consumat şi droguri. Apoi, un conflict spontan, a dus la crimă.

 

Ruxandra Tarcea, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad: ”Se efectuează cercetări față de doi inculpați de cetățenie marocană privind săvârșirea infracțiunii de omor pe fondul consumului de alcool și droguri între victimă și inculpaţi au apărut anumite neînţelegeri".

 

Nu se ştie cum a izbucnit cearta dintre tânărul tunisian și cei doi marocani. Cert este că scandalul a degenerat într-o încăierare, soldată cu moartea bărbatului de 32 de ani. Cei care locuiesc sub apartamentul în care s-a petrecut crima spun că au auzit zgomote. Nu știau însă că Ben Souissi Ridha își trăiește ultimele clipe şi ca unul dintre suspecţi filmează totul.

 

Vecin: ”Am auzit o bubuitură de la vecinul de sus. S-au trezit copiii, soția. Ne-am întrebat ca nu știam ce se întâmplă. Ne-am gândit că o fi picat vreun televizor sau ceva. Nu s-au auzit țipete".

 

Când au văzut că victima lor nu mai respiră, cei doi marocani s-au speriat și au sunat la 112. Nu au părăsit apartamentul și i-au așteptat pe polițiști și pe medici. Era însă prea târziu.

 

Conducerea Universității "Vasile Goldiș" și-a exprimat stupoatea în legătură cu cele întâmplate.

”Corpul academic își exprimă regretul pentru evenimentele recente, în care un tânăr și-a pierdut viața în condiții tragice. Cu privire la persoanele în cauză, vă asigurăm că vom colabora cu autoritățile și vom acorda sprijin pentru bunul mers al anchetei. În ceea ce privește persoanele care ar putea fi afectate de cele întâmplate, universitatea le va oferi, dacă se solicită, consiliere psihologică gratuită, se arată în comunicatul Universității.

 

Potrivit unor surse din anchetă, tunisianul era stabilit în România de mai mulți ani, după ce ar fi terminat tot facultatea de medicină din Arad, în 2017. Anul trecut s-a înscris la examenul de rezidențiat, dar nu a promovat. Marocanii cercetați pentru crimă au ajuns după gratii.

 

Sursa:stirileprotv.ro