Un FastPark din cartierul Alfa vandalizat înainte de a fi scoase la licitație locurile de parcare

Data publicare: Luni, 08 August, 2022 Total: 1578 accesari

Un FastPark din cartierul Alfa vandalizat înainte de a fi scoase la licitație locurile de parcare

FastPark-ul din cartierul arădean Alfa, situat pe strada Dr. Aurel Ardelean (Fostă Pădurii), a fost vandalizat noaptea trecută de indivizi încă necunoscuți.


Angajații Recons au găsit dimineața urmele distrugerilor, corpuri de iluminat sparte și rupte, cabluri electrice smulse, pereți vopsitți cu tot felul de mesaje obscene, parcarea arătând ca după ani de zile de nefolosință însă vorbim de o singură noapte.

 

Parcarea etajată a fost finalizată anul trecut (2021) și a fost deschisă pentru utilizare fără plată, urmând ca în toamnă să fie scoase la licitație locurile de parcare din incintă.


Acum pentru a fi inclusă în sistemul de parcare cu plată al municipiului,  parrcarea etajată va trebui igienizată de gunoaiele lăsate și reparate stricăciunile produse de cei care au vandalizat locul, iar autoritășile vor trebui să se gândească la un sistem de supraveghere, în caz contrar, evenimentele de acest gen se vor repeta cu siguranță.

 

“În cartierul Alfa mai avem o parcare de tip FastPark unde au fost provocate distrugeri înainte să fie dată în folosinţă. Vom evalua pagubele şi vom depune sesizare penală. Am solicitat deja Poliţiei Locale să patruleze seara mai des prin zonă şi sperăm să îi prindem pe cei care ne produc astfel de distrugeri”, a declarat şeful Serviciului Parcări din cadrul Recons, Laurenţiu Puf.