Trapperul Mărgizeu a fost ucis de o supradoză de droguri. Traficanții care i-au vândut drogurile, trimiși în judecată

Data publicare: Vineri, 05 August, 2022 Total: 1679 accesari

Trapperul Mărgizeu a fost ucis de o supradoză de droguri. Traficanții care i-au vândut drogurile, trimiși în judecată

Individul care i-ar fi furnizat droguri de mare risc trapperului român Mărgizeu a fost trimis în judecată, joi, 4 august, de procurorii DIICOT.

 

Consumatorul, unul dintre trapperii care au participat la vandalizarea unei vile din Capitală, împreună cu alt trapper cunoscut, Alberto Grasu, în noaptea de Revelion, a murit la începutul acestui an, din cauza supradozei.

 

DIICOT a anunţat joi că a trimis în judecată doi bărbaţi, unul dintre aceştia fiind în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic intern de droguri de risc şi de mare risc în formă continuată în formă agravată (care a avut ca urmare moartea victimei), trafic intern de droguri de risc şi de mare risc, conducerea unui vehicul având suspendată exercitarea dreptului de a conduce şi conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

 

Procurorii susţin că, pe 11 februarie 2022, unul dintre traficanţi i-a vândut unei persoane 18 comprimate de oxicodonă, drog de mare risc. În urma consumului acestor comprimate, victima a fost transportată la spitalul Floreasca, în stare gravă, decedând în ziua de 28 februarie 2022.

 

Cauza morţii a fost stabilită ca fiind consumul de opiacee.

 

Cine este tânărul care a murit după ce a consumat oxicodonă

 

Trapperul Mărgizeu abia împlinise 18 ani, posta pe Instagram fotografii în care afişa mari sume de bani.

 

El ar fi consumat pastile, un medicament antidepresiv foarte puternic, care creează dependenţă şi din cauza căruia, de exemplu, a murit şi artistul american Prince.

 

Procurorii DIICOT l-au trimis, așadar în judecată pe dealerul care i-a vândut trapperului Mărgizeu drogurile de mare risc. Respectiv, pe Florin Georgescu. Acesta vindea astfel de substanțe interzise, în sectorul 4 al Capitalei, undeva în zona Berceni.

 

Conform procurorilor, după ce a consumat toată cantitatea de droguri, Mărgizeu a ajuns în comă la spitalul Floreasca din Capitală şi a decedat două săptămâni mai târziu.

 

Medicii au stabilit clar cauza morţii: consumul de opiacee. Furnizorul, Florin Georgescu, este acum în arest preventiv, cercetat pentru trafic intern de droguri de risc și de mare risc în formă continuată în forma agravată, care a avut ca urmare moartea victimei.

 

Sursa:stirileprotv.ro

Foto:Instagram