TEATRUL DE VARĂ 2022 – programul lunii august

Data publicare: Joi, 04 August, 2022 Total: 1061 accesari

TEATRUL DE VARĂ 2022 – programul lunii august

Ediţia din acest an a Teatrului de Vară se va desfăşura în perioada 22 iunie – 17 august în curtea Centrului Cultural Judeţean Arad (str. Gheorghe Barițiu, nr. 16).

Răzvan Vasilescu, Adriana Trandafir, Silviu Biriș, Corina Dănilă, Marius Bodochi, Claudiu Bleonț sau Nicu Alifantis & Zan sunt doar o parte dintre cei care vor urca pe scena Teatrului de vară în această stagiune, care se anunță a fi una de excepție.

Preț biletului rămâne, la fel ca în anii trecuți, 5 lei.

 
PROGRAM:

10 august, ora 20.00

Incident la graniță

Regia: George Dogaru

Distribuția: Doina Antohi, Pavel Bârsan, Andrei Mateiu

Arthur și iubita sa, Olivia, se trezesc în situația în care un grănicer împarte parcul (și banca pe care stăteau) în două, trasând noua graniță exact printre ei. Se pomenesc, așadar, în două țări diferite, în război una cu cealaltă, fără posibilitatea de a trece granița și de a se reuni. Cum ne separă unii de alții și cum ne afectează viața niște linii imaginare?

 

17 august, ora 20.00

Barza domnului ministru

Regia: Lucian Iancu

Distribuția: Adriana Trandafir, Mihai Ciucă, Laura Cosoi, Doina Teodoru, Gabriel Fătu

O comedie de excepție, cu o distribuție pe măsură, „Barza domnului ministru” este o adaptare dupa populara comedie franțuzească a lui André Roussin, iar replicile, încurcăturile în care intră personajele și situațiile neprevăzute sunt teribil de amuzante!

 

Preț biletului rămâne, la fel ca în anii trecuți, 5 lei.