Incendiu vegetație uscată aproape de centura din cartierul ALFA

Data publicare: Marti, 02 August, 2022 Total: 697 accesari

Incendiu vegetație uscată aproape de centura din cartierul ALFA

Un incendiu de vegetație uscată a alertat echipajele de Pompieri din municipiu marți după amiaza, incendiul a fost localizat la intersecția strazilor Aurel Ardelean (Pădurii) și strada Barbu Lautaru.

 

La incendiu intervine Detașamentul de pompieri Arad cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, încadrată cu 3 subofițeri si 2 soldați.



 

Incendiul se manifestă la vegetație uscată, cu flacără deschisă și degajare de fum, pe o suprafață de aproximativ 1500 mp.

 

În spriji a fost solicitată încă o autospecială a Detașamentului de pompieri Arad.

 

Pentru optimizarea misiunii de răspuns, in sprijinul forțelor prezente, intervine un echipaj SMURD si încă o autospeciala de stingere cu apa și spumă.





UPDATE 18.20 Din cauza vântului puternic, flăcările s-au extins la panourile fonoabsorbante de pe marginea autostrăzii. Un echipaj cu o autospecială cu modul pentru descarcerare, intervine pentru degajarea unei porțiuni dintr-un panou, în vederea limitării propagării focului.

UPDATE 19.20 Un operator privat, pune la dispoziție forțelor prezente, o volă senilată care să acopere focarele cu pământ.
Incendiul este localizat, se acționează pentru stingere.