Germanii de la Kromberg & Schubert angajează 100 de oameni la fabrica de cablaje din Nădab, judeţul Arad

Data publicare: Marti, 02 August, 2022 Total: 1120 accesari

Germanii de la Kromberg & Schubert angajează 100 de oameni la fabrica de cablaje din Nădab, judeţul Arad

Producătorul german de cablaje pentru industria auto şi de sisteme electrice Kromberg & Schubert România NA are disponibile în prezent 100 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor la fabrica din localitatea Nădab, situată la aproximativ 40 de kilometri de Arad, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad. 

 

Kromberg & Schubert este unul dintre marii producători de componente auto prezenţi în România.

 

Compania Kromberg & Schubert România NA, cu sediul în Nădab, a avut în 2021 o cifră de afaceri de 141,4 mil. lei, un profit net de peste 1 mil. lei şi un număr mediu de 831 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor.

 

La începutul anului 2021, Kromberg & Schubert a vândut către Grupul Continental fabrica din Timişoara, potrivit unor surse din industria auto locală.

 

Germanii au oprit producţia de cablaje din Timişoara, însă au mizat pe cercetare şi dezvoltare. Decizia de vânzare a fost luată la câteva luni de când Kromberg & Schubert a închiriat 2.000 de metri pătraţi de birouri în proiectul Vox Technology Park din Timişoara pentru un birou de cercetare şi dezvoltare.

 

Sursa:produsinardeal.ro