Drogați și băuți la volan la sfârșit de săptămână

Data publicare: Luni, 25 Iulie, 2022 Total: 839 accesari

Drogați și băuți la volan la sfârșit de săptămână

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat în trafic, în noaptea de 22/23 iulie a.c., un tânăr de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Eugen Popa. Testarea acestuia cu apartul DrugTest a indicat o valoare pozitivă pentru consum de metamfetamine și TH-5.

 

Sub influența TH-5 a mai fost depistat, în seara zilei de 23 iulie a.c., o tânără de 19 ani, din Chișineu-Criș, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 79, în localitate.

 

Un tânăr de 29 de ani, din Sântana, a fost depistat de polițiștii orașului în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitate. Acesta a fost depistat pozitiv pentru consum de cocaină, la testarea DrugTest.

 

În noaptea de 24/25 iulie a.c., pe D.N. 79/A, a fost oprit pentru control un autoturism condus de un bărbbat de 56 de ani, din Sebiș. Testarea acestuia cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 1.32 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

 

Conform procedurii, în toate cazurile a fost dispusă recoltarea de probe biologice în vedereaa stabilirii cu exactitate a substanțelor psihoactive consumate și alcoolemiei.

 

Toți conducătorii de vehicule sunt cercetați penal pentru săvîrșirea de infracțiuni la rwgimul circulației rutiere.