Tragedie cumplită. O familie întreagă a murit într-un accident înfiorător. Mama, tatăl și cei trei copii au sfârșit spulberați de TIR

Data publicare: Luni, 25 Iulie, 2022 Total: 1849 accesari

Tragedie cumplită. O familie întreagă a murit într-un accident înfiorător. Mama, tatăl și cei trei copii au sfârșit spulberați de TIR

O tragedie cumplită s-a produs luni, 25 iulie, în urma unui groaznic accident pe DN 6, între localitățile Văceni și Vitănești, județul Teleorman. Trei copii și părinții lor au murit pe loc după ce mașina familiei s-a ciocnit frontal cu un TIR. Șoferul autotrenului susține că autoturismul ar fi ieșit din coloană, intrând pe contrasens.

 

Mașina familiei circula dinspre București spre Alexandria când, din motive încă neștiute, a intrat în coliziune cu un TIR care se deplasa din sens opus. Impactul a fost unul devastator, iar imaginile de la locul tragediei arată dimenasiunea dezastrului.

 

Toți cei aflați în autoturism, trei copii cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, și părinții lor au murit pe loc.

 

”La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri care au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de  40 de ani, din orașul Zimnicea, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, la km 72 din direcția de deplasare municipiul București către Alexandria, ar fi întrat în coliziune  frontală cu un autotren care se deplasa din sens opus. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, și  a pasagerilor din autoturism,respectiv o femeie de 38 de ani și 3 copii minori cu vârste cuprinse între 4 și 13 ani, toți din orașul Zimnicea", au transmis reprezentanții IPJ Teleorman.

 

Șoferul autotrenului spune că mașina familiei ar fi ieșit din coloană și a intrat pe contrasens. Bărbatul susține că a încercat să evite tragedia, însă nu a putut face mai mult decât a făcut.

"Mergeam înspre București și, la un moment dat, ne-am intersectat cu o coloană. Nu știu ce s-a întâmplat, dar la sfârșitul coloanei, ultima mașină a trecut pe contrasens. N-am apucat să fac mare lucru. A ieșit din coloană, a trecut peste ax și s-a întâmplat nenorocirea. Venea dinspre București și mergea spre Alexandra. Am încercat să evit, dar...Am încercat tot ce s-a putut face. A fost scurt, a fost ... secunda. Nu cred că a fost viteză mare, undeva 60 - 70 de km/oră. Am văzut cum îmi iese în față și, într-o fracțiune de secundă...", a declarat șoferul TIR-ului pentru Observator.

 

Polițiștii continuă cercetările în cauză, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

 

Sursa:observatornews.ro

Foto:observatornews.ro/Paul Nanian