Gardul din fața arenei Francisc Neuman a fost îndepărtat

Data publicare: Duminica, 24 Iulie, 2022 Total: 965 accesari

Gardul din fața arenei Francisc Neuman a fost îndepărtat

“Am spus adio gardului de la stadion! Așa cum am promis, mica piațetă din fața stadionului se amenajează” a declarat primarul Călin Bibarț.

 

Gardul din fața arenei arădene “Francis Neuman” a fost îndepărtat, creându-se astfel o mica piațetă în fața stadionului care va putea fi accesibilă pietonal.





Promisiunea actualei administrații a fost pusă în practică în cursul zilei de vineri, gardul din fața arenei  a fost îndepărtat iar în zona respective au fost amplasate figurine reprezentând jucători ai clubului arădean.




Lucrările la stadion nu s-au limitat doar la îndepărtarea gardului din față, s-au mai amplasat și panouri de plasă de sârmă care să asigure protecția celor care se vor bucara de această zonă, și să nu aibă ghinionul de a se accidenta, diferența de nivel dintre platou și zona de acces autocare fiind una de câtiva metri.


Pe zona frontală a arenei au mai fost amplasate și panouri reprezentând jucătorii emblematici ai echipei arădene, titlurile câștiga de-a lungul vremii cât și pe “părintele Bătrânei Doamne“, Francisc Neuman, cel care a înființat echipa și cel care a dat și numele noii arene arădene.