Premierul Ungariei, Viktor Orban, prezent la Sfântu Gheorghe la meciul dintre Sepsi și Olimpija Ljubljana a fost aclamat de fanii de pe stadion

Data publicare: Vineri, 22 Iulie, 2022 Total: 574 accesari

Premierul Ungariei, Viktor Orban, prezent la Sfântu Gheorghe la meciul dintre Sepsi și Olimpija Ljubljana a fost aclamat de fanii de pe stadion

Viktor Orban a făcut „o baie de mulțime” la Sfântu Gheorghe, la meciul în care Sepsi a înfruntat Olimpija Ljubljana, în turul 2 preliminar din Europa Conference League.

 

Premierul guvernului Ungariei a fost la meci, cu fularul echipei din Liga 1 la gât, și a fost aclamat de fanii de pe stadion. Imaginile spectaculoase au fost preluate imediat de presa din Ungaria.

 

Viktor Orban a fost invitat de onoare la meciul Sepsi – Olimpija Ljubljana. A fost așteptat la intrarea în stadion de finanțatorul clubului, care a câștigat de curând Supercupa României, iar în timpul partidei a stat la tribuna oficială și a cerut informații despre jucători.

 

Cei aproape 7.500 de fani l-au aclamat, iar premierul Ungariei i-a salutat, cu zâmbetul pe buze, pe cei care se aflau în apropierea lui. Imaginile au fost publicate și pe contul de instagram al premierului guvernului maghiar.

 

Viktor Orban și-a continuat „baia de mulțime” și când s-a terminat meciul. A plecat agale de la stadion și a făcut poze, în timp ce era aplaudat.

 

Viktor Orban ne-a felicitat. Nu am am negat niciodată că Guvernul Ungariei ne-a construit stadionul. Tot Guvernul a venit la meci. Ne-au felicitat, ne-au spus că avem o echipă bună”, a declarat Laszlo Dioszegi, patronul formației Sepsi.

Sepsi a câștigat meciul cu 3 – 1, iar fanii i-au încurajat pe jucători în limba maghiară. La final au cântat împreună.

 

Viktor Orban se află în România pentru că va participa la Băile Tușnad la un eveniment găzduit de Universitatea de Vară Bálványos. Aici sunt prezenți zeci de politicieni de la Budapesta, cercetători, profesori universitari, reprezentanți ai unor ONG-uri, artiști din Ungaria, iar premierul guvernului de la Budapesta este așteptat să țină un discurs.

 

Sursa:impact.ro

Foto:Twitter