Wizz Air recrutează 100 de însoţitori de bord din România

Data publicare: Vineri, 15 Iulie, 2022 Total: 923 accesari

Wizz Air recrutează 100 de însoţitori de bord din România

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din România ca număr de pa­sa­geri, a alocat anul acesta 10,6 mi­lioane de locuri pe piaţa locală, businessul aerian fiind în creştere pe fondul cererii mari pentru zboruri.

 

”Încercăm să zburăm cât de mult putem, România este o piaţă în plină revenire. Avem alocate 10,6 milioane de locuri şi planul este să ne extindem în următorul deceniu. Recrutăm con­tinuu. Avem nevoie de însoţitori de bord pentru a opera zborurile“, a de­clarat Andras Rado, senior cabin crew recruitment manager al Wizz Air.

 

Wizz Air, liderul pieţei, cu o cotă de 43%, are şapte baze din România şi operează pe 166 de rute spre 20 de ţări. 28 de aeronave au fost alocate doar pentru piaţa locală anul acesta.

 

”Pe piaţa din România vrem să an­gajăm 100 de însoţitori de bord, organi­zăm zile de recrutare în iulie şi august din Bucureşti, Bacău, Cluj-Napoca, Craiova, Iaşi, Sibiu şi Timişoara. Avem în prezent 740 de însoţitori de bord şi 290 de piloţi în România. În pandemie Wizz Air a renunţat la 19% din per­sonal la nivel internaţional”, a mai spus Andras Rado.


s
ursa:produsinardeal.ro